Automate your Marketing
with Womplify




 
Alahai.... sayang mummy...

By: liena zamri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 25-Apr-2009 02:49 Email | Share | | Bookmark
New Arrival...24.04.2009

 
 
 
View all 12 photos...
Salam jemput masuk http://pu3qc.blogspot.com ada sales blouse baru masuk
koleksi emmm... boleh tahan cantik harga mmg boleh beli...
kualiti pasti puashati.. kalau rasa berkenan boleh
sms den @ 012-2595 806 or online chat at YM just add my id seraiwangi76


Tuesday, 21-Apr-2009 10:50 Email | Share | | Bookmark
KLIK AJER DAH BOLEH BUAT DUIT

JOM KITA SAMA-SAMA GEMUKKAN AKAUN BANK SIMPANAN ANDA... DENGAN HANYA KLIK LINK DI BAWAH INI ANDA MAMPU MENGUBAH SEGALA2NYA.....TAK RUGI TAU... TAK KENA BAYAR PUN.... SERONOK LAGI ADALAH

http://pu3qc.blogspot.com clik kat nuffnang malaysia icon...



Monday, 6-Apr-2009 03:36 Email | Share | | Bookmark
HONEY LIENA COLLECTION

 
 
 
Jualan Hebat semperna sepanjang bulan April....

Blouse Wanita
setiap satu dijual pada harga separuh sedar kui..kuihhh...........hanya
RM25 siap pos









http://pu3qc.blogspot.com/

rugi tak kalau tak tgk mcm2 ada


Thursday, 12-Mar-2009 03:40 Email | Share | | Bookmark
Jualan megasale di blog terbaru lina...

 
 
 
View all 6 photos...
JEMPUT MASUK ADA JUALAN MEGASALE & LELONG BARANG....
KALAU TAK KLIK SINI RUGI TAU...


KOLEKSI TERBARU, DAPATKAN KOLEKSI BAJU IDAMAN ANDA DISINI...

http://pu3qc.blogspot.com/

http://pu3qc.blogspot.com/?action=view&current=HONEYLCOLLECTION2.gif


Monday, 5-Jan-2009 06:30 Email | Share | | Bookmark
HOT!!...HOT!!... PROMOSI HEBAT COCOA COLLAGEN

Kembalikan Keremajaan Wanita

Cocoa Collagen
- Free Pos untuk semenanjung malaysia
* 1 set hanya RM59.90 SAHAJA....[/b][/size]
~ psstt bagi serius buyer harga boleh kurang lagi yer...sms jer liena nak berapa set nnt kita kawtim harga... insyallah boleh... khas buat member2 yg setia dgn Fp ku ini...

Cara berhubung:
sms/call: 012-2595 806
email: seraiwangi76@yahoo.com
Ym: seraiwangi76



Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…
Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:

* Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung

* Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda

* Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan

* Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

Kebaikan dan khasiat

1. Membantu mengimbangi hormon

2. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut

3. Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit

4. Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung

5. Melambatkan proses penuaan

6. Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri

7. Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah

8. Mencerahkan kulit secara semulajadi

9. Memberikan tenaga

10.Membantu mengurangkan keguguran rambut

11.Melancarkan peredaran darah dalam badan

12. Mengimbangi berat badan

13. Meningkatkan daya penghadaman

14. Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot

Semua wanita berumur dari 20tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini

Code:
Harga Ekonomi 1 SET Hanya RM 59.90 untuk Semenanjung dan RM 69.90 untuk Sabah & Sarawak (tidak termasuk kos penghantaran.

Saiz / Kuantiti : 30 Sachet (25 Gram X 10 Sachet X 3 Kotak)

Cocoa Collagen ini lengkap dengan pakej yang diidamkan semua wanita Cantik, Sihat, Cergas dan dapat mengembalikan Keremajaan Wanita

Jimat dan berbaloi untuk perbelanjaan kesihatan dalaman dan luaran dengan hanya RM 49.90 sebulan


Penghantaran menggunakan Pos Laju/ Parcel.

Metod Pembayaran: MAYBANK
* sila tgglkan msg anda disini untuk sebarang penempahan

Sila pmkan nama penuh, alamat untuk penghantaran, nombor telefon anda dan bukti maklumat pembayaran kepada liena bagi proses penghantaran.

HARGA : Semenanjung RM59.90, Sabah & Sarawak RM69.90 - 30 sachet (untuk kegunaan sebulan) tidak termasuk kos penghantaran.
* pstttt kalau nak harga spesel boleh sms liena yer...


*** Pengedar diperlukan.

Ym: seraiwangi76

Quote:
TESTIMONI DARI PENGGUNA COCOA COLLAGEN

Testimoni 1:Testimoni untuk penggunaan seminggu Cocoa Collagen. -breast mcm besar & bulat, serious kau...baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama. Tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia. Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni.

Testimoni 2:akak....nak update lagi nih... JERAWAT? DAH HILANG!!!!!suke sangat... BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih... TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe... best sgt la..x pyh nak kena sental ari2....YANG PALING BEST....!!!MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asyik teka 20 jer...)hihi..padahal umur dah 24...wakakakaaa....

Testimoni 3: Nadia says:" kak.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh... "

Testimoni 4 : Colagen ni mmg marbeles. mula2 mmg i pun sinis jer fikir murah camni ada kesan ke. tp memandangkan harga dia murah sgt i fikir try jer la.firstly, rasa dia mmg sedap. rasa koko campur kopi. i ingat dah 2-3 kotak baru nampak perubahan spt kebanyakan produk kolagen yg lain. tp mengejutkan hari pertama minum masa sahur, mata segar bugar. selalu lepas subuh sambung tido sampai kul 9. kali ni siap solat sunat fajar, mengaji lg tp steady jer x ngantuk. buang air pun lawas n puas. Dalam seminggu penggunaan pulak rata2 pengguna komen tumit kaki yg pecah2 jd pulih licin. ramai x perasan mulanya. lepas seminggu pulak.. hehehehe.. ni yg ramai pompuan suka dgr. kewanitaan kita jadi tambah rapat. ada sorang kakak ni komen kelakar lak. dia dah ala2 kering gitu . tp lepas seminggu minum cocoa collagen ni, dah ada mcm ada pelincir pulak . jd sexlife dia tambah boosting ler. tp baru dia sorang komen cenggitu. tak tau la pulak kat org lain .gitulah.. x sangka produk murah gini memberikan kesan yang menakjubkan.

Testimoni 5: malam td dpt tido 3 jam jer. mcm nk nangis jam bunyi kul 4:30am utk sahur . tp pikirkan anak2 kuatkan gak bangun memasak. i dah plan nk sambung tido terus lepas subuh n suh hubby jer tgk anak2 bersiap ke sekolah. abis makan minum cocoa collagen. tak sampai 5 minit terus mata segar bugar balik . instead of jumping on my bed, i terus mandi n kemas umah pagi2 buta tu. heran husband i sbb td beriya2 dok pesan ngan dia penuh dramatik betapa ngantuk n penatnya.

Testimoni 6: cocoa collagen ni masuk 4hari aku minum cocoa tu, first time aku tgk kotak cocoa tu pun aku dah jatuh hati..coz aku bayangkan aku dpat 1kotak yg ada 30paket...tapi tgk2 dapt 3ktk suspend gak aku ingatkan hang salah antar..mampus aku nak kena tambah duit lagi...tapi upanya 1kotak tu ada 10paket yer...ok aku nak bagi review aku kat hang selepas 4hari aku minum.. first time hirup pergh...sedap ler mengalahkan coffee beans la pulok...tapi mmg sedap hang...aku belasah ler sehari 2kali..lepas buka pose dan masa sahur...apa yg aku dapt rasa mmg badan aku tak letih mmg segar je sepanjang hari seperti yg hang ckp la....lepas tu yg magic nye aku tgk tumit kaki aku yg dulu pecah dan kasar macam org kerja buruh kasar tu alhamdulillah akhirnye bertangkup dan buleh ler dikatakan licin...tapi lum licin sepenuhnye..tapi aku puashati ler coz b4 this aku dah sapu krim macam2 krim..tak jalan juga..akhirnya mimpi aku menjadi kenyataan. hubby aku lak puji aku dia kata muka aku nampak pinkish dari biasa..aik biar betik.. hang pun camtu ke? aku mmg tak amik apa2 selain cocoa hang nie coz aku nak tgk dia nye kesan yg ckp cepat tu...lagi pulok aku minum 2paket sehari tu yg nampak cepat kot...lepas tu kan betul ler hang kata breast ada denyut-denyutan ler..tapi aku tak berani nak kompem ler sebab cocoa coz aku nak period nie sekali berdenyut sebab nak period malu je kat hang....hahahha...panjang lebar lak aku cerita..tapi aku mmg berterima kasih kat hang ler kenalkan cocoa nie..make sure aku nye stok utk tiap bulan ada tau..sampai je masa hang send kat aku...aku nak buat amalan tiap bulan..makna aku nye 2set ler yer sebulan..hahahaha org suh minum 1paket sehari aku lak belasah 2paket sehari..tak per janji murah,berkesan, cantik n selamat .nanti aku update lagi..kawan aku pun nak order nanti dia contact hang..aku dah bagi no ko kat dia dah..

Testimoni 7: So far baru 5 paket aku minum tapak kaki dah tak keras dah la.. aku mmg takde masalah tumit pecah cuma kasar"

Testimoni 8: Nak kata ada perubahan ketara masih baru minum lagi. Cuma akak perasan jerawat dah mulai kering.


Oklah saya dah try test uji sendiri minuman ni so korang bacalah sendiri yer...komen saya nie..

Produk ni mmg marbeles. mula2 mmg i pun sinis jer fikir murah camni ada kesan ke. tp memandangkan harga dia murah sgt i fikir try jer la.

firstly, rasa dia mmg sedap. rasa koko campur kopi. i ingat dah 2-3 kotak baru nampak perubahan spt kebanyakan produk kolagen yg lain. tp mengejutkan hari pertama minum masa sahur, mata segar bugar. selalu lepas subuh sambung tido sampai kul 9. kali ni siap solat sunat fajar, mengaji lg tp steady jer x ngantuk.

buang air pun lawas n puas. dalam seminggu pulak rata2 pengguna komen tumit kaki yg pecah2 jd pulih licin. ramai x perasan mulanya.

lepas seminggu pulak.. hehehehe.. ni yg ramai pompuan suka dgr. kewanitaan kita jadi tambah rapat. ada sorang kakak ni komen kelakar lak. dia dah ala2 kering gitu . tp lepas seminggu minum cocoa collagen ni, dah ada mcm ada pelincir pulak . jd sexlife dia tambah boosting ler. tp baru dia sorang komen cenggitu. tak tau la pulak kat org lain .

gitulah.. x sangka produk murah gini memberikan kesan yang menakjubkan. unsangkarable betul...



SATU SACHET SAHAJA SEHARI UNTUK KEREMAJAAN ANDA....... CUBALAH!!

KADAR BARU POS LAJU SEJAK OKTOBER 2008: SILA AMBIL PERHATIAN!!!



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net